Kedves Ügyfelünk!

A földeken ismét elkezdődtek az őszi mezőgazdasági munkák. Ne feledd, ha bármilyen alkatrésszel kapcsolatos információra, segítségre van szükséged, mi készséggel állunk a rendelkezésére!

A gabonavetőgépék speciális mezőgazdasági gépek, amelyeket különféle gabonafélék, mint például a búza, árpa, rozs, zab, repce, rizs, köles vetésére használnak, melyekhez nem szükséges a szemenkénti vetés. Mivel a gabonák az egyik legfontosabb és legalapvetőbb növényeink, a gabonavetőgépék használata régóta elterjedt és hasznos. Ezeket a vetőgépeket elsősorban gabonafélék vetésére tervezték, de alkalmasak kisebb – nagyobb magvak (pl. borsó, vagy lucerna, lóhere) vetésére is.

A kalászos vetőgép-gyártók sokféle műszaki megoldást alkalmaznak a vetőgépek fejlesztése során. A kalászos vetőgépek általában vontatottak, míg a kisebb munkaszélességű vetőgépek függesztett kialakításúak. A vontatott kivitelezésű, nagy teljesítményű gabona-vetőgépeknek akár 32-48 csoroszlyája is van, ezzel fokozva a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. A vetőgép alapeleme a csoroszlya, amely a vetőmag talajba juttatásáért felelős, így nagy munkabírásnak kell megfelelnie, vagy könnyen cserélhetővé kell tenni.

A hazánkban is forgalmazott gabonavetőgépék legismertebb gyártóit mind megtalálod webshopunkban, mint például a John Deere, Horsch, Massey Ferguson , Väderstad, Kuhn, Bednar, Amazone, és a Kverneland.

  • Nálunk minden nyugati márkához találsz alkatrészt, kenőanyagot és szervizanyagot kedvező áron és gyors kiszállítással.
  • Teljes körű lefedettséget biztosítunk utángyártott és eredeti gyári alkatrészekből a feltüntetett márkáink kapcsán!
  • Webshopunkban hatféle alkatrész katalógus hozzáférést biztosítunk és több mint 9000 cikkszámmal várjuk.

Amennyiben nem találod a keresett cikkszámot az oldalon, lépj kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy segíthessünk!

Jonh DeereHorschKuhnKvernelandAmazoneVäderstadBednar