Title

FJD automatikus kormánykészlet GNSS és RTK vezérléssel

Kéz nélkül, hatékonyabban az FJD-vel!

Az FJD automatikus robotpilóta rendszer a GNSS és RTK jeltechnológiát használ a traktorok egyenes vonalú, kanyargós vagy koncentrikus körökben történő navigálásához 2,5 cm-es pontossággal. Az FJD automata kormánykészlet széles körben kompatibilis több típusú traktorral, kombájnnal és egyéb mezőgazdasági géppel. Kérjük, forduljon értékesítőjéhez a kompatibilis munkaeszközök márkáiért és típusaiért, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az RTK-s automata kormánykészlet előnyei:

+2,5 cm pontos navigáció!

A pontos sorvezetés a GNSS és RTK korrekciós jelek együttes működésével érhető el, melyek közül az utóbbi RTK bázisállomástól vagy NTRIP szolgáltatótól származhat.

Farm menedzsment!

Hozz létre mezőprofilokat a határok, útvonalak, feladatok és egyebek rögzítéséhez. Így a betakarítás szervezett munkafolyamattá válik.

Segít a tervezésben!

Az útvonalterv elkészítésével és a precíz navigáció segítségével pontosan kiszámíthatóvá válnak a felhasznált anyagok, mint például a vegyszerek, vetőmagok vagy a műtrágya mennyisége. A gépi pontosságnak köszönhetően nem igényel tapasztalt gépvezetőt, a pontos tervezhetőség által pedig leegyszerűsíti a kötelező dokumentációk elkészítését.

Irányvonal kezelés!

Egyenes vonalú, íves, A+ vonalas és kanyarodási módok állnak rendelkezésre a különböző mezőformákhoz és terep igényekhez.

Terepkompenzáció!

Az IMU érzékelő lehetővé teszi a terepkompenzációt, így a lejtős területeken a vonalak olyan egyenesek, mint az egyenletes talajon.

Okos visszafordulás!

Elemzi a terület alakját és kihagyja az előzőleg már feldolgozott területeket annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb útvonalat tervezze. Automatikusan fordul és lezárja az útovnal végét is.

Alapvető visszafordulás!

Alkalmasabb szabálytalan mezőkre, ahol elegendő fordulási hely áll rendelkezésre a manőver végrehajtásához.

Összehasonlítás:

Intelligens visszafordulás
Alap U-kanyar (Ω forma és halfarok forma)
Alkalmas Nagy mezők Bármilyen mező, kis alapterületű mezők
Útvonal tervezés Az egész területre tervezett útvonal Út egy fordulóig
Automatikus átfutás Egy kattintás minden fordulóhoz
U-kanyarodási irány Jobbra és balra egyaránt Jobbra és balra egyaránt
Forgózárás ×
Határfigyelmeztetés
Átfedés elkerülése Az útvonal tervezésekor kihagyja a megmunkált területet ×

ISOBUS univerzális terminál!

Az UT egy plug-and-play felhasználói felület bármely ISOBUS-kompatibilis munkaeszközhöz alkalmas. Vizuálisan megjeleníti az adatokat, és lehetővé teszi a felhasználók számára a munkagép ellenőrzését és vezérlését az FJD vezérlőterminálján keresztül.

GIS információátvitel!

A terepinformációk átvitele a gépek között USB-memória segítségével SHP (SHX/DBF/SHP) és ISO, XML formátumban.

Két mód a kézi beavatkozásra!

Biztonsági okokból két mód áll rendelkezésre a kézi beavatkozáshoz.

Gyors és egyszerű üzembe helyezés Pest Vármegye körzetében!

Az üzembe helyezés és használati útmutató költségeit az ár tartalmazza.

RTK-s autómata rendszer a járműben!

Te jössz!

Gyerekjáték az egész!

Úgy tervezték, hogy könnyedén vezesse a traktort a sorok között és a végén lévő automatikus fordulóknál. Önállóan kiszámítja a legalkalmasabb manővert és biztosítja a folytonosságot a napi mezőgazdasági műveletekben.

A területhatárok elemzése alapján megtervezi a legmegfelelőbb útvonalat, lehetővé téve az automatikus kanyarokat és a fordulók lezárását is.

Évszakokon átívelő megtérülés!

Neked nem kell mást tenned, csak megrendelni! Mi beüzemeljük és már mehet is magától az aratás, a vetés, vagy a permetezés és a talajelőkészítő munkálat is!

Az AGROGALAXY-ban, BOMBA áron!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.

I Accept