FJD automata kormányzó rendszer
GNSS és RTK vezérléssel

Ügyfélszolgálat: +36 1 800 1000 ertekesites@agrogalaxy.hu
Hívja területi képviselőink a témában: Csatáry Krisztián +36 20 449 5203, Hajzer Sándor +36 20 328 7667, Kálmán Sándor +36 20 444 9175

Kéz nélkül, hatékonyabban az FJD-vel!

Az automata kormányzási lehetőségek és az önvezető járművek már egyre szélesebb választékban érhetőek el. Az FJD automata kormányzórendszer a GNSS és RTK jeltechnológiát használ a traktorok egyenes vonalú, kanyargós vagy koncentrikus körökben történő navigálásához 2,5 cm-es pontossággal. Az FJD automata kormánykészlet széles körben kompatibilis több típusú traktorral, kombájnnal és egyéb mezőgazdasági géppel. Legyen szó John Deere, Valtra, Fendt, Claas, JCB stb. márkáról, számos típushoz elérhető lehetőség. Kérjük, forduljon értékesítőjéhez a kompatibilis munkaeszközök márkáiért és típusaiért, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

ELŐNYÖK:

+2,5 cm pontos navigáció!

A pontos sorvezetés a GNSS és RTK korrekciós jelek együttes működésével érhető el, melyek közül az utóbbi RTK bázisállomástól vagy NTRIP szolgáltatótól származhat.

Farm menedzsment!

Hozz létre mezőprofilokat a határok, útvonalak, feladatok és egyebek rögzítéséhez. Így a betakarítás szervezett munkafolyamattá válik.

Segít a tervezésben!

Az útvonalterv elkészítésével és a precíz navigáció segítségével pontosan kiszámíthatóvá válnak a felhasznált anyagok, mint például a vegyszerek, vetőmagok vagy a műtrágya mennyisége. A gépi pontosságnak köszönhetően nem igényel tapasztalt gépvezetőt, a pontos tervezhetőség által pedig leegyszerűsíti a kötelező dokumentációk elkészítését.

Irányvonal kezelés!

Egyenes vonalú, íves, A+ vonalas és kanyarodási módok állnak rendelkezésre a különböző mezőformákhoz és terep igényekhez.

Terepkompenzáció!

Az IMU érzékelő lehetővé teszi a terepkompenzációt, így a lejtős területeken a vonalak olyan egyenesek, mint az egyenletes talajon.

Okos visszafordulás!

Elemzi a terület alakját és kihagyja az előzőleg már feldolgozott területeket annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb útvonalat tervezze. Automatikusan fordul és lezárja az útovnal végét is.

Alapvető visszafordulás!

Alkalmasabb szabálytalan mezőkre, ahol elegendő fordulási hely áll rendelkezésre a manőver végrehajtásához.

Összehasonlítás:

Intelligens visszafordulás
Alap U-kanyar (Ω forma és halfarok forma)
Alkalmas Nagy mezők Bármilyen mező, kis alapterületű mezők
Útvonal tervezés Az egész területre tervezett útvonal Út egy fordulóig
Automatikus átfutás Egy kattintás minden fordulóhoz
U-kanyarodási irány Jobbra és balra egyaránt Jobbra és balra egyaránt
Forgózárás ×
Határfigyelmeztetés
Átfedés elkerülése Az útvonal tervezésekor kihagyja a megmunkált területet ×

ISOBUS univerzális terminál!

Az UT egy plug-and-play felhasználói felület bármely ISOBUS-kompatibilis munkaeszközhöz alkalmas. Vizuálisan megjeleníti az adatokat, és lehetővé teszi a felhasználók számára a munkagép ellenőrzését és vezérlését az FJD vezérlőterminálján keresztül.

GIS információátvitel!

A terepinformációk átvitele a gépek között USB-memória segítségével SHP (SHX/DBF/SHP) és ISO, XML formátumban.

Két mód a kézi beavatkozásra!

Biztonsági okokból két mód áll rendelkezésre a kézi beavatkozáshoz.

Gyors és egyszerű üzembe helyezés Pest Vármegye körzetében!

Az üzembe helyezés és használati útmutató költségeit az ár tartalmazza.

Te jössz!

Gyerekjáték az egész!

Úgy tervezték, hogy könnyedén vezesse a traktort a sorok között és a végén lévő automatikus fordulóknál. Önállóan kiszámítja a legalkalmasabb manővert és biztosítja a folytonosságot a napi mezőgazdasági műveletekben.

A területhatárok elemzése alapján megtervezi a legmegfelelőbb útvonalat, lehetővé téve az automatikus kanyarokat és a fordulók lezárását is.

Évszakokon átívelő megtérülés!

Neked nem kell mást tenned, csak megrendelni! Mi beüzemeljük és már mehet is magától az aratás, a vetés, vagy a permetezés és a talajelőkészítő munkálat is! Alkalmas minden szezonban automata vezérlésre traktorhoz, kombájnhoz, vetőgéphez, és még az építőiparban is alkalmazható.

Lépj velünk kapcsolatba!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.

I Accept